Domácnosť a bývanie

pondelok 8. augusta 2016

Mary Kay Lash Intensity

Ahoj

Milé čitateľky, čitatelia po dlhšej prestávke chcem opäť začať môj blog spravovať tak ako sa patrí a venovať Vám nový článok aspoň dva krá do týždňa, ak to bude možné i častejšie.
V dnešnom článku Vám predstavím, i keď ju už možno poznáte, maskaru značky Mary Kay Lash Intensity a obrúsky pohlcujúce mastnotu pleti.
Okolo tejto najnovšej maskary od Mary Kay sa už toho popísalo síce veľa, no o dobrom produkte je toho podľa mňa stále málo.
Táto maskara totiž sľubuje niečo, čo doposiaľ žiadna maskara tejto značky nesľubovala, teda aspoň nie v jednom prípravku.
Maskara má riasy predĺžiť, zahustiť a to intenzívne.
Kefka je veľmi zaujímavá, na prvý pohľad možno bude pre Vás nepredstaviteľné ju používať, no nemusíte sa ničoho obávať, ak sa naučíte s ňou správne pracovať dosiahnete všetko to, čo výrobca aj sľubuje.
Dvojzónová kefka je ten kúzelník ktorý Vám dĺžku a objem dodá.
Moja skúsenosť s touto maskarou je v konečnom dôsledku pozitívna.
Najskôr som nevidela veľmi veľký rozdiel medzi ňou a inými riasenkamy, no potom som si naštudovala ako kefku používať správne.
Ide o to že musíte najskôr riasy akoby kefkou prečesať, horné mihalnice dlhšou stranou a spodné tou kratšou, aspoň u mňa je vtedy maskara akoby "najúčinnejšia".
Riasy sú viditeľne hustejšie a aj dlhšie, nedrolí sa a i keď som sa občas pozabudla a prešla si cez oči neotrela sa čo je super.
Ak hľadáte riasenku, ktorá bude extra čierna so super pigmentáciou tak iste nebudete sklamané, nakoľko táto riasenka obsahuje špeciálne pigmenty, ktoré neblednú.
Navyše dizajn je naozaj špičkový, má zaujímavý tvar a bude vyzerať úžasne nielen na Vašich očiach po nanesení ale aj v kozmetickej taštičke.
Cena 17,50 Eur, obsah 8g.

No a ako druhý skvelý pomocník, hlavne v lete sú obrúsky pohlcujúce mastnotu pleti.
Pokiaľ je Vaša pleť mastnejšia a už Vás nebaví pátrať po make-upe ktorý to s ňou vydrží počas celého dňa nezúfajte, tieto obrúsky môžte používať aj keď ste nalíčená, nakoľko vsiakajú naozaj len mastnotu na pleti a Váš pracne spravený make-up ostane bez poškodenia.
Obrúsky sú v krásnom balení, letnom, no je ti limitka.
Viete si ich všade vziať so sebou, sú naozaj praktické, nezaberú veľa miesta a keď ich vytiahnete budete za dámu.


Takže, toto boli produkty ktoré z Mary Kay musíte mať, to či sadnú rovnako dobre aj Vám síce negarantujem ale nebojím sa toho, že budete nespokojné.


Pár fotečiek pre Vás :








Dočítania čoskoro
Meggi

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára