Domácnosť a bývanie

štvrtok 14. apríla 2016

Oriflame krásne vlasy a dokonalá pleť

Ahoj

Po blogerskej pauzičke Vám prinášam nový článok, ktorý tentokrát venujem kozmetike značky Oriflame. 
Nebudem písať žiadne "majonézy" okolo ale prejdem rovno k tomu, čo Vás iste najviac zaujíma a to sú produkty samotné.

Z nadpisu ste si iste domysleli že dnes Vám ukážem produkty na vlasy a pleť.
Začnem vlasovou kozmetikou, ktorá je v Oriflame pomerne novinkou, sú to produkty rady ELEO ktoré obsahujú vzácne, vyživujúce a skrášľujúce oleje.
Ako to teda funguje?
Eleo je zmesou arganového a ružového oleja, výťažku z bodliaka a vitamínu F, ktorá vyživuje a regeneruje vlasy do hĺbky.
Produkty majú neodmysliteľnú vôňu, ktorá pravdu povediac k produktom tohto druhu nepochybne patrí a je pre ne typická. V ponuke je kompletná rada vlasovej starostlivosti a produkty sú vhodné pre všetky typy vlasov a vlasovej pokožky.
K zakúpeniu teda nájdete šampón, kondicionér, masku a dva druhy olejov na vlasy.
Moje vlasy sú jemné a lámu sa, preto som tento šampón považovala za správnu voľbu a nemýlila som sa. Počas nanášania vznikne bohatá pena a vlasy dokonale umyje už po prvom použití i keď ja vždy vlasy umývam dva krát.
Po vysušení sú vlasy jemné, vitálne a pôsobia zdravo, plus krásne voňajú.
Pri pravidelnom používaní je vidieť zmena k lepšiemu.
V kombinácií s kondicionérom alebo maskou budú badať i tie najviac zničené vlasy rozdiel k lepšiemu.
Pred použitím féna alebo iných pomocníkov odporúčam používať i olej z tejto rady ktorý zabráni strate vlhkosti a nadmernému presušeniu vlasu.
Cena šampónu je okolo 5 Eur.

Produkty na pleť budú z dekoratívnej rady, mojej obľúbenej, Giordani Gold.
Produkt, ktorý mnoho z nás ráno vynecháva, no dokáže urobiť hotové zázraky a následne stačí naniesť naozaj jemný, tónovací alebo krycí krém, áno ide o podkladovú bázu, ktorú priznávam sa i ja sama nepoužívam až tak často, respektíve používam ju iba ak potrebujem aby môj make-up vydržal celý deň alebo celú noc bezchybní a pleť bola ešte o čosi dokonalejšia.
Oriflame predstavil novú posilu, nie je to klasická podkladová báza, ide o zdokonaľujúci podkladový krém, jeho úlohou je pleť pripraviť na nanesenie make-upu, zdokonaliť vzhľad pleti, predĺžiť trvácnosť make-upu, vyhladiť pleť, minimalizovať viditeľnosť pórov, zjemniť mimické vrásky a pleť celkovo rozžiariť.
Navyše je obohatený o výťažok z orchidey, ktorý pleť povzbudí a vzpruží ju.
Mne osobne sadla doposiaľ iba báza Giordani Gold, ktorú som vždy rada používala, no ako som vyskúšala tento podkladový krém, mám nového favorita.
Pleť zhydratuje a okamžite ju dostane do formy, s make-upom krásne splynie a nevytvára počas nanášania make-upu hrudky, pri používaní dokonca môžem vynechať i bežný denný krém, nakoľko už samotný podkladový krém Giordani Gold pleti poskytne všetko čo potrebuje.
Make-up drží na pleti dlhšie, nezlieza do vrások, pleť je vypnutá a pôsobí zdravším a mladším dojmom.
Je vhodný pre zmiešanú a suchú pleť, no nemal by robiť problémy ani mastnejšej pleti.
Vrelo odporúčam, cena v akcií je približne 10 Eur za balenie 30 ml.
Mimochodom balenie je vkusné s pumpičkou ako to máme my ženy radi.

No a pre tie ktoré neobľubujú klasický tekutý make-up, alebo máte naozaj mastnú pleť a chcete pôsobiť čo najprirodzenejšie je tu ďalšia novinka z rady Giordani Gold a to Kompaktný púder s minerálmi ktorý pleť zanechá jemnú, bez efektu masky alebo bez typického púdrového efektu, ktorý vyzerá akoby ste bola posypaná múkou.
Je bez parfumácie takže pleť zbytočne nepresušuje.
V ponuke sú tri farebné odtiene a na svoje si prídu aj bleduľky ako ja pri odtieni Translucent, ktorý je naozaj bledučký, čo uvidíte aj nižšie na fotkách.
Minerály obsiahnuté v púdri pleť zjemnia a dodajú jej prirodzený zdravý vzhľad.
Ja osobne používam tento púder aj ako fixátor make-upu, prípadne si ho nanášam na t-zónu ráno pri líčení, aby sa neskôr t-zóna neleskla a bola počas celého dňa matná.
Samozrejme na bežný deň ho môžte použiť i ako náhradu make-upu, nakoľko má slušnú kryciu schopnosť a vydrží na pleti počas celého dňa bez potreby nejakého poriadneho prepudrovania.
Má krásne, sofistikované balenie, ktoré pôsobí naozaj luxusne, v balení je aj hubka na nanášanie ktorá je kvalitná a na prepudrovanie postačí, samozrejmosťou je aj zrkadielko.
Cena sa pohybuje okolo 17 Eur.

Pár fotečiek pre Vás :






















Dočítania čoskoro
Meggi

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára